Γνωρίστε τη delta clean


Η  delta clean είναι μέλος της εταιρίας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ), και  δραστηριοποιείται  στο χώρο των  προϊόντων  καθαρισμού. Ιδρύθηκε από την ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ - ΦΡΑΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, με στόχο να δώσει μια νέα διάσταση στο τομέα της καθαριότητας με εξειδικευμένα προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης.  Βασίζεται  στην φιλοσοφία του 2 σε 1, συνδυάζοντας  την ελάχιστη  ποσότητα προϊόντος με το λιγότερο δυνατό κόπο, να  πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο προσανατολισμός της delta clean παραμένει σταθερός στις βασικές αξίες της μητρικής εταιρείας για την προώθηση ελληνικών ποιοτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.  Πρόκειται για μια σειρά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων  τα οποία  τελούν υπό την έγκριση  του  Ε.Ο.Φ. και την εγγύηση της HOLCHEM ( ISO 9001:  2008 TUV AUSTRIA HELLAS).

Τα προϊόντα καθαρισμού, απευθύνονται για χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων, βιομηχανικών χώρων, συνεργεία καθαρισμού,  εμπόρους – διανομείς απορρυπαντικών σε όλη την Ελλάδα καθώς και  στα νοικοκυριά.

Προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό, δαπέδων – πλακιδίων, ξύλινων πατωμάτων, για τα άλατα σε όλες τις επιφάνειες (π.χ, ανοξείδωτα),   σκόνη και υγρό πλυντηρίου ρούχων, αλλά και πιάτων, μαλακτικά ρούχων,  υπερλευκαντικά, υγρά κρεμοσάπουνα, υγρά πιάτων, αρωματικά χώρου και χλωρίνες.  Ακόμα,  τα προϊόντα  της σειράς ΑΝΤΙ  με τις αντιστατικές τους ιδιότητες εξειδικεύονται,  στο καθαρισμό των τζαμιών  και των επίπλων χωρίς να  επιτρέπουν την επικάθηση της σκόνης,  το καθαρισμό των φούρνων - ψησταριών από   λάδια και λίπη , τον καθαρισμό τζακιών στα πυρότουβλα και τα τζάμια από τις καπνιές,  καθώς και την αφαίρεση δύσκολων  λεκέδων (π.χ. καφές) στα  χαλιά και τα υφάσματα επιπλώσεων,  όπως  και την αφαίρεση από ανεξίτηλους μαρκαδόρους, μελάνες και χρώματα από όλες τις επιφάνειες.  Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν και απολυμαντική δράση.

Επιλέγοντας τα προϊόντα  της delta clean αγοράζεται

Ελληνικά – Ποιοτικά – Οικονομικά