Συμμετοχή  της εταιρίας μας στο περιοδικό ΩΡΑΙΟ


Στις δύσκολες  οικονομικές συνθήκες  που επικρατούν σήμερα, η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. , επέκτεινε  τις  δραστηριότητες  της  και σε προϊόντα καθαρισμού  επαγγελματικής και οικιακής χρήσης.  Πρόκειται για μια σειρά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων  που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα  τα ξένα, μιας και τελούν υπό την έγκριση  του  Ε.Ο.Φ. και την εγγύηση της HOLCHEM ( ISO 9001:  2008 TUV AUSTRIA HELLAS).

Όπως εξηγεί η κα Φωτιάδου « τα προϊόντα μας, είναι οικονομικά και  καλύπτουν όλη την γκάμα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.  Προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό δαπέδων – πλακιδίων, ξύλινων πατωμάτων, για τα άλατα σε όλες τις επιφάνειες (π.χ, ανοξείδωτα),   σκόνη και υγρό πλυντηρίου ρούχων, αλλά και πιάτων, μαλακτικά ρούχων,  υπερλευκαντικά, υγρά κρεμοσάπουνα, υγρά πιάτων, αρωματικά χώρου και χλωρίνες.  Ακόμα,  τα προϊόντα  της σειράς ΑΝΤΙ  με τις αντιστατικές τους ιδιότητες εξειδικεύονται,  στο καθαρισμό των τζαμιών  και των επίπλων χωρίς να  επιτρέπουν την επικάθηση της σκόνης,  το καθαρισμό των φούρνων - ψησταριών από   λάδια και λίπη , τον καθαρισμό τζακιών στα πυρότουβλα και τα τζάμια από τις καπνιές,  καθώς και την αφαίρεση δύσκολων  λεκέδων (π.χ. καφές) στα  χαλιά και τα υφάσματα επιπλώσεων,  όπως  και την αφαίρεση από ανεξίτηλους μαρκαδόρους, μελάνες και χρώματα από όλες τις επιφάνειες.  Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν και απολυμαντική δράση.  ΄Ετσι, η νοικοκυρά χωρίς ιδιαίτερο κόπο καθαρίζει και αρωματίζει το σπίτι της γρήγορα και αποτελεσματικά».

Ο καταναλωτής, συνεχίζει ο κ. Φραντζελόπουλος, εμπιστεύεται πλέον τα ελληνικά πιστοποιημένα  προϊόντα,  διότι  είναι αποτελεσματικά αλλά και οικονομικά επειδή παράγονται στο τόπο μας και τα χρήματα  του επιστρέφουν σ’ αυτόν.

Η  delta clean στεγάζεται στο ίδιο χώρο με το  ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ, στην προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού), προσφέροντας  με ένα τηλεφώνημα παράδοση  των προϊόντων της στην πόρτα σας! 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ &  η delta clean σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και εύχεται σε όλους  καλές γιορτές!